maandag 25 maart 2013

Social Media anno 2013

Social Media is een helemaal hot anno 2013! Maar wat is het nou precies en waarom is het zo belangrijk voor je bedrijf?
Doormiddel van Social Media kun je je verbinden met klanten. Als bedrijf heeft dat vele voordelen! Zo kun je weten wat je klanten denken en dus indirect er achter komen wat klanten drijft, wat ze goed vinden en wat ze minder goed vinden aan producten van je bedrijf. De grootste zijn toch wel Facebook en Twitter waarbij Twitter voornamelijk bekend staat om zijn berichten met hashtags (#) erin (die aangeven wat belangrijke woorden zijn van een Tweet, een berichtje op Twitter).
Maar waarom zou je Social Media gebruiken? Allereerst om een goed contact met de klant te houden. Je klanten zorgen immers voor je brood. En zij kunnen natuurlijk ook weer andere mensen aanwakkeren om eens te kijken naar jou bedrijf. Al met al heel handig!
Bij ovoWeb bouwen we naast je nieuwe website ook aan een grote userbase - dat wil zeggen dat we ervoor proberen te zorgen dat veel mensen jou bedrijf gaan kennen. Dit doen we doormiddel van Social Media marketing. Zonder Social Media blijft jou klantenkring beperkt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten